Trainingskampen

Voor de meer gevorderde ruiters zijn er jaarlijks trainingskampen. Aantal deelnemers: maximaal 8. Tijdens deze kampen wordt in theorie- en praktijk dieper ingegaan op trainingstechnische onderwerpen. Dit varieert van loswerken, grondwerk, (leren correct) longeren en rijden.


Vanaf de leeftijd van 17 jaar kan men deelnemen aan een trainingskamp. Hiervoor is het wel nodig dat men al de nodige rijervaring heeft en vlekkeloos een paard in alle drie de gangen kan rijden. Daarnaast wordt natuurlijk verder gewerkt aan jezelf als ruiter met behulp van diverse tools zoals flexchair, fysiobal, fysiomatjes, trampoline, etc.. Tevens is het trainingskamp ook geschikt voor ruiters die uit de ponykampen zijn gegroeid.


Voor al onze kampen geldt, dat de ruiters de beschikking hebben over onze goedgetrainde en vriendelijke paarden en pony’s.


Voor data van de trainingskampen, ga naar de agenda. Heb je interesse om deel te nemen? Bel dan 06-23365706 of vul het contactformulier in.

Ponykampen

Vanaf de leeftijd van 8 jaar kan men deelnemen aan een ponykamp. Aantal deelnemers: maximaal 8. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Er wordt bij inschrijving gevraagd naar de ervaring en op basis daarvan wordt zoveel mogelijk op rijervaring ingedeeld.


Naast een heleboel gezellige en leuke activiteiten met en zonder de paarden, wordt er veel aandacht besteed aan een juiste balans, houding en zit. Hiervoor worden diverse rijmogelijkheden aangeboden, met zadel, met barebackpad, bitloos, afhankelijk wat de ruitertjes kunnen en willen. Daarnaast organiseren we een picknick en wordt er afhankelijk van de rijvaardigheid van de ruiters buiten gereden.


Voor al onze kampen geldt, dat de ruiters de beschikking hebben over onze goedgetrainde en vriendelijke paarden en pony’s.


Voor data van de ponykampen, ga naar de agenda. Heb je interesse om deel te nemen? Bel dan 06-23365706 of vul het contactformulier in.