Over Mij

Ik ben Esther Fränzel-Evers, geboren op het platteland in de Betuwe. Mijn liefde voor paarden begon toen ik als klein meisje kennis maakte met een shetlandpony van mijn oom. Daarna zat ik achterop bij het buurmeisje op haar paard, wat al snel tot gevolg had dat we zelf een aantal welsh ponies thuis kregen. Manegelessen en privélessen zorgden uiteindelijk voor een eerste eigen paard.


In de jaren die volgden, bleef de liefde voor het paard sterk. Dat had tot gevolg dat ik, naast mijn kantoorbaan, allerlei opleidingen over paarden en paardrijden volgde en die mij met name de kans gaven om zowel ruiter als paard verder te helpen. Uiteindelijk heb ik mijn eigen bedrijf opgestart, waarbinnen ik al mijn kennis en vaardigheden over paarden en paardrijden kan delen met mijn klanten.


Accommodatie

Wij beschikken over een grote binnen- en buitenrijbaan, grote paddocks, ruime stallen, poets- en wasplaats voor de paarden en een grote verwarmde kantine. Onze paarden komen zoveel mogelijk buiten.

Onze Paarden

Onze paarden leven in kuddeverband. Dat betekent dat ze zoveel mogelijk het hele jaar rond buiten staan, waardoor ze veel natuurlijke beweging hebben en mentaal zeer stabiel zijn. In de wintermaanden komen ze alleen naar binnen bij slecht weer, maar ze gaan sowieso elke dag naar buiten.


We hebben paarden in de leeftijd van zeven tot zevenentwintig jaar. De paarden worden bij ons oud en mogen ook, indien ze niet in staat zijn om meer te werken, hun oude dag bij ons doorbrengen.


Omdat ze in kuddeverband leven en veel buiten komen, zijn het gelukkige en prettige paarden om voor te zorgen en op te rijden. Voor mij is het welzijn van mijn paarden zeer belangrijk.


Algemene Voorwaarden

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Horsesolutions.