Ponykampen

Ouder/kind kamp:Ponykampen:


Trainingskampen:


Heb je interesse om deel te nemen? Bel dan 06-23365706 of vul het contactformulier in.

Workshops

OPEN CLINIC CENTERED RIDING

Horsesolutions geeft op 30 en 31 maart 2019 een Open Clinic Centered Riding. Een Open Clinic Centered Riding is een mooie aanvulling voor iedere ruiter die graag werkt aan balans en bewustwording voor een betere communicatie met het paard. Je houding verbetert en het paardrijden wordt makkelijker. Je maakt kennis met de 4 basics van Centered Riding en gaat aan de slag met en zonder paard.
De clinic is geschikt voor elk rijniveau en discipline.
Tevens is de Open Clinic Centered Riding verplicht voorafgaand aan het deelnemen aan een Centered Riding instructeurscursus.


OPLEIDING TOT CENTERED RIDING INSTRUCTEUR

Van 14 t/m 16 april (deel 1) en 19 t/m 22 mei 2019 (deel 2) organiseren wij een opleiding tot Centered Riding level I instructeur, gegeven door Margreet Bouwmeester (level IV). Zij is tevens gecertificeerd Alexander techniek teacher. Sally Swift, de grondlegster van Centered riding, had jarenlang les in Alexander techniek en ontwikkelde hier uit Centered Riding (CR).

De opleiding bestaat uit 2 delen:


Voorafgaand dien je aan de volgende vereisten te voldoen:


UPDATE CENTERED RIDING DOOR SUE LEFFLER

Wil je als Centered Riding instructeur updaten om je kennis bij te spijkeren, te voldoen aan het updaten van je licentie, of je verder te ontwikkelen naar een hoger level, dan kan dat volgend jaar centraal in Nederland.
Sue Leffler komt 3 tot en met 6 oktober 2019 naar Horsesolutions in Ede. De bijscholing is met maximaal 12 collega-instructeurs en je krijgt dagelijks bodywork, grondwerk, theorie-en praktijklessen en je geeft natuurlijk zelf ook les.

Over de lokatie:


WORKSHOP OGEN SCHOLEN:WORKSHOP AARDEN MET PAARDEN:WORKSHOP VERBETER JE ZIT IN ééN DAG:WORKSHOP LICHAAMSBEWUSTZIJN EN PAARDRIJDEN:
Heb je interesse om deel te nemen? Bel dan 06-23365706 of vul het contactformulier in.